Tastierë virtuale në internet falas — tastierë shqip www.keyboard.su
Keyboard shqiptare. Virtual keyboard online


Si mua për të shkruar tekstin tim?

Kliko në butonin «  printoni të shtypur» mbi zonën e tekstit.

Vini re se vetëm tekstin tuaj do të jenë të shtypura. Pa plan urbanistik faqe.

Kështu që ju mund tekste kudo dhe kurdo lloji në çdo gjuhë me tastierë tone virtuale!


Kopje të Clipboard

Për komoditetin tuaj ne shtoni lidhje të veçantë në menynë nën header faqe — «  kopje të shtypur» — click mbi atë dhe të shtypur nga ju tekst do të copyed ne shenime tuaj. Ju lutemi mos se në qoftë se ju nuk e përdorin Expleror internet atëherë ju keni nevojë Flash player për këtë funksion për të punuar siç duhet.


transliterim

Ndër të tjera, ju mund të shkruani ndonjë tekst në kutinë e tekstit në tastierë tonë, dhe pastaj përkthyer atë në një klik transliterated. Në mënyrë që të bëhet latin butonin cirilik click,      , në krah të kaloni e gjuhës në anën e djathtë të tastierës virtuale. Në cirilike mënyrë që të bëhet butonin latin click,     , vendoset në të majtë të kyç «Shift» keyboard tonë


Free Counter Strike Source server
free dating chat - free dating
ties.su - how to tie a tie
What Is My IP Address?
Hot sex chat